Анджелина Джоли и децата й – 10 страхотни снимки + ВИДЕО

Анджелина Джоли и децата й – 10 страхотни снимки + ВИДЕО
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли – най-красивата жена на планетата, но и майка на 6 деца. Разгледайте галерията и се убедете, че тя е най-красива, когато е с децата си

Анджелина Джоли е една от най-красивите жени на планетата. Актрисата многократно е оглавявала престижни класации за красота на звездите. Но освен преуспяла актриса и ослепителна красавица, Анджелина Джоли е майка на 6 деца. Ние сме подбрали 10 снимки, които ще ви докажат, че актрисата Анджелина Джоли е най-красива, именно когато е с децата си.
Всичко започна след развода на Анджелина Джоли с актьора Били Боб Торнтън. Тогава тя решава, че е готова да стане майка и осиновява момченце от Камбоджа – Мадокс Чиван. Специално за списание Венити феър Анджелина Джоли и Мадокс заснемат фотосесия, която ясно показва, че актрисата най-накрая е намерила някой, който да я кара да се усмихва истински и широко. Ослепителната Анджи позира със сина си Мадокс.

След това осиновява още две деца – Захара Марли от Етиопия и Пакс Тиен от Виетнам.
На 30 години Анджелина Джоли е сама и има три осиновени деца – тя е истинска щастлива и почти навсякъде е придружавана от мъниците.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли с Брад Пит и осиновените им деца

По време на снимките на филма „Мистър и мисис Смит“ между Анджелина Джоли и екранния й партньор Брад Пит пламва искра, която слага край на неговия брак. Брад и Анджелина се превръщат в най-следената и осъждана двойка в Холивуд. Не след дълго те се сдобиват и със свое биологично дете – на 27 май 2006 се ражда дъщеря им Шайло Новел. А след две години, на 12 юли 2008 се раждат и близнаците им Вивиен Маршелин и Нокс Леон.

Семейството на Анджелина Джоли и Брад Пит е сред най-големите в Холивуд. Въпреки това двойката рядко може да бъде засечена без малчуганите. А когато папараци успеят да снимат актрисата на летище или на улицата с децата й – те изглеждат толкова весели, щастливи и усмихнати. Вижте и се убедете сами:

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар