Наднормено тегло: 3 звезди, които са дебеланки (СНИМКИ)

Наднормено тегло: 3 звезди, които са дебеланки (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Въпреки своето наднормено тегло, тези три актриса са на върха. Дебеланките пълнят кината и печелят Оскари редом с вталените красавици!

Проблем с наднормено тегло може да има всеки един човек. Килограмите в повече може да са причинени от здравословен проблем или дори да са генетично заложени, но в никакъв случай не трябва да са пречка към успеха. За да докажем това сме избрали да ви припомним три актриси, които въпреки наднорменото си тегло се нареждат редом до най-красивите и слаби холивудски звезди. Тези дами имат наднормено тегло, но имат и зашеметяваща кариера зад гърба си. Ето кои са те:

наднормено тегло

Звезди с наднормено тегло: Куин Латифа

* Куин Латифа – 44-годишната актриса е една от любимите ни комедийни актриси. Тя се радва на звезда на алея на славата и на награди като Златен глобус и Грами. Наднорменото тегло не е спряло тази фурия да завладее киносалоните и редом с това и музикалните класации.

наднормено тегло

Звезди с наднормено тегло: Октавия Спенсър

* Октавия Спенсър – Дебеланката от „Южнячки“ впечатли всички с изпълнението си и грабна подред всички възможни награди – Оскар, Златен глобус и награда на БАФТА и награда на гилдията на актьорите. Въпреки своето наднормено тегло, Октавия Спенсър е една от най-стилните актриси на червения килим.

наднормено тегло

Звезди с наднормено тегло: Рози О’Донъл

* Рози О’Донъл – 52-годишната актриса има не само успешни роли в киното, но и собствено телевизионно шоу, няколко книги и пет деца. Звездната мама се радва на безброй фенове, които е пленила с невероятното си чувство за хумор.

Тези три дебеланки от Холивуд трябва да са пример за всички млади момичета, които се затварят в себе си именно заради наднорменото тегло, от което страдат. Всяка жена трябва да има стимул и желание да изглежда добре и да е успешна, но това не означава непременно да е слаба.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар