Това ли е идеалното семейство? (ФОТО)

Това ли е идеалното семейство? (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Как изглежда идеалното семейство? Този кадър е само един от перфектните снимки, показващи как изглежда идеалното английско семейство.

Кое е идеалното семейство? Как изглежда перфектното семейство? В различните култури има заложени различни еталони и критерии, но общо взето представата за идеалното семейство е следната – хубава майка, две-три усмихнати деца, добре изглеждащ и симпатичен татко, куче или друг домашен любимец, къщичка с двор и бяла ограда… или това познаваме от телевизионните екрани.
В рекламите по телевизията и списанията същи ни се налага определен модел за идеално семейство, кито всъщност трябва да ни подтикнат към покупка или към илюзорно стремене да постигнем и да имаме това, което виждаме. А именно идеалното семейство, което е еталон за щастие и успех.

семейство

Това ли е идеалното семейство?

Семейство Роулис е представя образа на идеалното английско семейство. Тази фамилия е участвала в безброй реклами както на малкия екран, така и в печатните издания. Според британския „Дейли мейл“ това семейство е генетично благословено -и майката, и бащата, и децата изглеждат като модели, цитират от Блиц англичаните.
Семейство Роулинс от Уоруик взима най-малко по 1000 паунда за няколко щраквания. Те са взимали участие в реклами за супермаркети, за дрехи, дори в кампания за сурогатно майчинство. С ангажиментите си в реклами това семейство е направило милиони английски лири стерлинги. Английските потребители ги харесват и това перфектно семейство наистина умее да продава, на което разчитат и рекламодателите, които ги наемат.
Но трябва да отбележим, че това е само един примерен образ, тъй като щастието на едно семейство не е в перфектната снимка или в това, дали е красиво. Много по-важни са отношенията и връзките в семейството, нещо, което няма как да е сигурно само от един рекламен кадър.
Вие как мислите – това ли е идеалното семейство? Харесвате ли семейство Роулинс? А как според вас трябва да изглежда перфектният образ на едно семейство?

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар