Дейвид Бекъм – не футболистът, а грижовният татко (СНИМКИ и ВИДЕО)

Дейвид Бекъм – не футболистът, а грижовният татко (СНИМКИ и ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Дейвид Бекъм освен легендарен футболист е и грижовен татко. Звездата от терена прекарва много време с децата си – вижте ги в нашата галерия.

Дейвид Бекъм е един от най-известните футболисти на нашето време. Той ще остане запомнен като играч на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и ЛА Галакси, но дори след като сложи край на кариерата си на терена, Дейвид Бекъм продължава да е почти ежедневно на страниците на списанията и в светските новини. Интересът към него и към семейството му не спада, а той и децата му са преследвани на всяка крачка от папараци.

Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм – грижовният татко

Освен футболист, Дейвид Бекъм е баща на четири деца. Той и съпругата му Виктория имат трима сина – Бруклин, Ромео и Круз, и едно момиченце – Харпър Севън, която е принцесата на семейството.

Татко Бекс не веднъж е споделял, че обожава да е с децата си и сега след като вече остави ритането на топката зад гърба си, той може да отделя още повече време на четирите си деца. Но истината е, че Дейвид Бекъм винаги е прекарвал много време с наследниците си.
Татко Бекс и момчетата му често биват засичани на баскетболни мачове, а малката Харпър също вече посещава спортните срещи. Дейвид постоянно присъства в жълтите издания с кадри от разходките му с малката Харпър Севън, а когато Бекъм в комплект посещават светско събитие, например модно ревю, всички са облечени в унисон.
Специално за вас сме събрали някои от ежедневните занимания на Дейвид Бекъм с децата му в снимковата галерия.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар