ТОП 5 вещици в киното (ГАЛЕРИЯ + ВИДЕО)

ТОП 5 вещици в киното (ГАЛЕРИЯ + ВИДЕО)
5 (100%) 4 votes

Това са най-известните и запомнящи се вещици, които сме гледали в киното. Разгледайте атрактивните снимки към ТОП 5 вещици в киното ТУК!

Вещици има в приказките още от древни времена. Магията и злото са се преплитали най-често в образа на стара, грозна или недъгава жена. Но в модерното кино ролите на злите вещици са много желани от холивудските актриси и едни от най-красивите дами от актьорската гилдия са се превъплъщавали в ролите на злите вещици.
Представяме ви нашият ТОП 5 на най-известните и запомнящи се вещици в киното:

вещици

ТОП 5 вещици в киното – Злата кралица 1

Ще започнем с 5 позиция, която ще бъде поделена между две актриси, защото и двете изиграха по еднакво блестящ начин ролята на вещицата от „Снежанка“. Джулия Робъртс и Чарлийз Терон предадоха по невероятен начин Злата кралица, която благодарение на вещерските си способности създава отровната ябълка. Разликата е, че в „Огледалце, огледалце“ Джулия Робъртс ни представя една комична версия на Злата кралица, а в „Снежанка и ловецът“ Чарлийз Терон е студена, зла и неотразима.

вещици

ТОП 5 вещици в киното – Злата кралица 2

Под номер четири поставяме Хелена Бонъм Картър, която многократно е играла вещици. Но най-запомнящото й се превъплъщение ще остане злата Белатрикс Лестранж в „Хари Потър“.

вещици

ТОП 5 вещици в киното – Белатрикс Лестранж

На трето място в нашия ТОП 3 вещици в киното сме поставили Бялата вещица от филма „Хрониките на Нарния“, която е изиграна от Тилда Суинтън.

вещици

ТОП 5 вещици в киното – Бялата вещица

На втора позиция съвсем заслужено се намира Черната вещица от сагата за Фантагиро „Пещерата на златната роза“. Толкова години минаха, а ролята на Бриджит Нилсън се помни и знае. Историята на принцеса Фантагиро продължава да радва малки и големи.

вещици

ТОП 5 вещици в киното – Черната вещица

Без никакво колебание на първо място в нашия ТОП 5 вещици в киното поставяме Злодеида от „Господарка на злото„. Изпълнението на Анджелина Джоли предизвика истински фурор. Премиерата бе само преди ден, а трейлърите и клиповете в интернет към филма вече имат десетки милиони гледания. Очаква се „Господарка на злото“ да е абсолютен хит, а Анджелина Джоли ще остане в историята на киното като една от най-внушителните и забележителни вещици.

вещици

ТОП 5 вещици в киното – Злодеида

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар