ШОК! Андреа отново показва прелести в мини рокли!

Андреа е една от многото представителки на попфолк жанра у нас, която не спира да търси начин да бъде непрекъснато в медийното пространство.

andrea1Тази година попфолк телевизията, в която и тя работи, организира кратко лятно турне през месец август, като Андреа ще бъде част от певиците, които ще вземат участие.

Още на първия концерт обаче фолк фурията отново показва прелести изпод и без това мини роклите, които винаги носи на концерти и в дискотеки. Според източници, по време на самия концерт тя сменила няколко изключително изтънчени и сексапилни рокли, сценични тоалета, които били толкова къси и прозрачни, че едва ли не на хората им се е сторило, че излиза да пее гола.

В интернет пространството феновете на чалга музиката веднага след приключването на концерта качили снимки от събитието и такива, на които се виждат абсурдните движения на певицата, които правила с изключително късите си сценични рокли. Феновете били възмутени от непукизма, с който тя танцувала и представяла песните си и се чудели как не забелязва, че всичко по нея прозира.

Роклите, които сменяла една след друга, според мненията на феновете по форумите и социалните мрежи, били меко казано вулгарни и прекалено ексцентрични за сцена, особено след като присъствали и много деца.“

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *