Модерни тенденции: Стилът „Африка“ в лятната визия

Лятото, плажът и екзотиката на летните дни провокират желание у дамите да имат смела и креативна визия, за да бъдат харесвани.

image08Невинаги нашите предпочитания пасват на модните изисквания. Налага се обаче тези от вас, които искат да имат неустоимо и секси излъчване да се придържат към модните тенденции. Това лято повече от всякога това налага да експериментирате, да подложите на съмнение и да разчупите своите вече остарели и изостанали представи за външния вид.

В това постмодерно пътешествие към дивата природа посланието на облеклата е да се търси страстта, насладата и екзотиката. Наред с това се очертава новата лятна визия да бъде този на жената-котка.

От Котешките слънчеви очила, през леопардовите принтове до горещият африкански стил – ярките и пъстроцветни туники и рокли. В гардероба ви задължително трябва да има свежи и ярки, контрастиращи цветове, дрехи с необичайни етно-мотиви, бродерии, тигрови и зеброви шарки, тайнствени съчетания от геометрични фигури.

Дрехите са свободни, набрани, с допълнителни катове и изключително много декорации и бижута.

Друга актуална модна линия е облеклата в стил сафари, където шапките са задължителен аксесоар. Тя ни насочва към миналото и по-простите начини на обличане с дрехи, направени от естествени, дишащи материи. Тези облекла са ленени или памучни и представляват семпли дрехи като ризи, рокли, панталони, тюрбани и туники.

Ако африканският стил ви допада, би било добре да знаете, че за да бъде вашата визия завършена е добре да съчетаете дрехите с подходящи аксесоари украшения, колани, обувки и чанти. Те могат да са направени от непромокаема и неподплатена еко кожа и да са в различни вариации. Например от изработени на кръст каишки в ярки цветове.

Ако и вие сте носител на необуздан и горещ темперамент като Африка може да опитате да как биха ви стояли такива дрехи. В онлайн магазините в Интернет можете да намерите голямо разнообразие от такива дрехи, аксесоари, обувки и ботуши.

Този вкус издига в култ баланса, хармонията и свободата. Ако се чувствате не на място в тези облекла, знайте, че този стил е начин на живот и състояние на духа, и просто бъдете самите себе си.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *