Лятнo-есенната мода при чантите за 2014г.

Ще ви запознаем с най-горещите тенденции за това лято.

1. Чантите със среден размер са най-актуални – плик, пощальонските чанти или през едно рамо са тренд, който поставя на втора позиция големите кожени бизнес чанти с къси дръжки и дискретните клъчове.

drehi (5)2. Докторска дамска чанта – практичните модели със средна големина и стилна форма са с универсално приложение . Те са подходящи както за бизнес срещи, така и за организиране на свободното време.

4. Чанта, съобразена с облеклото – идеята е свежа и стилна визия с внимание към детайла. Онези от вас, които обичат да носят пъстри и колоритни чанти е добре цветовете да се появят поне още веднъж някъде в облеклото. Отнасяйте се с внимание също така и към материалите, дизайна, стила и текстурата на дрехите и аксесоарите.

3. Чанта с колоритна смесица – това лято са модерни богата гама материали и декорации – змийска кожа, перлени отблясъци, златист оттенък, велур, както и дискретни украшения като шипове, рингове, капси, катарами, пайети, дантела, кадифе, мрежа, пластмаса, фльонги, бродерия, камъни и кристали.

4. Чанти с ресни – те са с кънтри или етно стил, говорят за страстта към приключения и дързостта на притежателките им. Няколко години бяха в сянката на други необичайни и екстравагантни модели, чантите с ресни това лято отново са шик.

5. Раница – тя е най-функционалното решение за тренировка, пикниг или да разходим кучето. Раницата е обемиста и събира по-големи вещи като пуловерче, термус, одеалце, а и ръцете ни остават свободни. Освен това навява мисли за атлетичност, младост и безгрижност.

6. Пазарската торба – много модерни са трапецовидните и правоъгълни чанти, които остават незакопчани отгоре. Те са подходящи за дамите с по-пълен силует, защото поради тяхната обемност, тялото визуално изглежда по-стройно.

7. Чанта клъч или портмоне – са много свежи и елегантни с миниатюрната си кокетна свенливост.

Виж повече

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *