Зимата идва с минимализъм и доминираща елегантна сдържаност

Ще ви поднесем накратко must-have моделите дамски рокли и обувки, които ще са в мир с модата тази зима.

След като през топлия сезон роял синият цвят беше най-актуален, изведнъж цялата палитра се съживи в импринт, така че не се чудете кой е най-актуалния цвят сега – изберете всички едновремено. Дизайнерите Вера Ланг, Ели Сааб, Макс Мара, Елмът Ланг ДжилСандър и Чалаян включиха палитрата в колекциите си за есен-зима 2014/15.

image13Оригинален нов тренд се наложи тази година – пачуъркът, който бе смело включен в колекциите на Кристофър Кан, Мезон Скоч, Жи-Стар и Мари Катранзу.

Можете да допълните роклята с модерен аксесоар – колие, колан или елек и така да внесете highlevel в тоалета – нагледно доказателство, че консерватизма и строгостта са индикатор за висока класа. Например, можете да постигнете оригинален дискретен сексапил с допълнителен кожен асиметричен елек. Той се носи с кожени или метални шипове или верижки, кожени гривни с рингове или капси и арогантно излъчване на агент провокатор. Добавете високи твърди ботуши със стилна катарама и груба подметка.

Другият горещ тренд за предстоящия сезон е звезден стил в градска среда.

Специално място заемат роклите, в които се разчита на контраста между цветовете, включващи наситени тонове като пепел от рози, сочна мандарина и мента на фона на неоновите, колоритни и ярки цветове на градската атмосфера. Асиметрията на моделите бива подчертавана с вертикални или диагонални ципове, които регулират цепката на долната част на роклите и полите.

Използва се също така все по-често наслояване на кройката с разнообразни акценти като релефни детайли или пухове. Тези тоалети са допълват с сака, елеци и якета, ушити с модерни технологии и инспирирани от строгостта на ежедневните костюми за офиса. А пухкавите яки с дълъг косъм допълват цялостния силует придавайки му наелектризиращо женствена визия.

Високите кожени ботуши и изисканата чанта със златни метални акценти ще ви накарат да изглеждате наистина завършено.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *