Изкуствена кожа за мебели – къде да намерим качество за дома?

В последно време се наблюдава засилен интерес към изкуствените кожи.

Те намират голямо приложение в интериора на дома, работното място и автомобила. Много фирми предлагат изкуствени кожи, но когато избираме кожа за тапициране на меката мебел, не можем да се доверим на всеки производител и дистрибутор.

Освен приятна на допир, кожата трябва да бъде качествена, лесна за поддръжка и да създава усещане за комфорт. Често евтината кожа е признак на лошо качество – бързо износване, неприятен от химикали мирис, неестетичен външен вид. Ето защо, преди да пристъпим към закупуване на стоката, трябва да се уверим в нейната стойност и качество.

image01Красиви, надеждни, преминали през контролирана професионална обработка, с модерен дизайн, кожите, предлагани от koji.bg изкуствена кожа са с гарантирано качество и дълъг живот. С грижа и внимание към всеки детайл, старателно обработени и в разнообразие от цветове и дизайни, представените в сайта кожи, са фантастично решение за освежаване на интериора.

Когато старите мебели се облекат в нови „одежди” се получава съвършено различен, невероятен краен продукт. Поради тази причина изкуствената кожа е сред най- търсените материи, когато става въпрос за постигане на нова, актуална визия на дома или работното място.

Предимство на кожата е, че е много здрава и по- лесна за почистване, в сравнение с другите материи, освен това може да бъде изработена във всякакви цветове, които да се връзват с останалата част от обзавеждането. По отношение на дизайна, в зависимост от това дали търсим по- семпъл стил, нещо по-изтънчено, или пък нещо по- нестандартно, повърхността на кожата може да бъде гладка, лакирана, велур, декорирана с всевъзможни украси, за да бъде осъществена всяка интериорна идея.

Бързо, лесно и без излишни разходи, можете да превърнете в реалност дома, за който винаги сте мечтали. Не се налага да сменяте изцяло мебелите, защото тапицирани с кожа, те отново си връщат модерната визия и блясък, разчупвайки стария и вече втръснал интериор. Предимството на изкуствените кожи е, че са лесен, евтин и в същото време много ефективен начин да придадем актуална визия на помещението, да внесем повече уют, изтънченост и естетика в интериора. Това е разумна инвестиция за дома.

В сравнение с естествената кожа, изкуствената е по- евтина, а на пръв поглед разлика между двата вида почти няма. В тази връзка, от значение е произхода на кожата и как тя е обработвана. При професионално третиране на материята и високи стандарти на работа, изкуствената кожа може да изглежда като пълно копие на естествената и само специалист би ги различил.

Съответно има и много некачествени продукти, които вместо да стоят изискано и да разкрасяват интериора, ще бъдат като кич, който ще говори за липса на естетика и добър вкус. Ето защо, когато избираме облицовка за мебелите, не трябва да правим компромис с качеството. Няма да сбъркате, ако се доверите на изкуствена кожа от атар 3.

Това е мястото, където ще намерите интригуващи предложения изкуствени кожи и дамаски за претапициране на мебелите. Цените на продуктите са достъпни, качеството гарантирано, а резултата повече от удовлетворяващ. Бъдете модерни, ефектни и създайте желаната атмосфера у дома, като придадете на интериора актуално звучене, дизайнерска нотка и повече блясък.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *