Fat burner са едни от най-ефективните продукти за отслабване.

Fat burner са ефективни продукти за отслабване. Ако се използват правилно те стопяват излишните мазнини в тялото, подпомагат свалянето на килограми и участват в борбата с целулита.

Хранителните добавки подобряват метаболизма на мастните киселини, понижават нивото на лошия холестерол и количеството на мазнините в кръвта. Активират белтъчния синтез, имат предпазно действие върху черния дроб, бъбреците, сърцето.

Fat burner за жени са правилната формула към бързо, ефективно и дълготрайно отслабване, особено съчетани с правилно хранене и тренировки.

Как да изберете най добрия fat burner?

Повечето фет бърнари за отслабване съдържат и различни стимуланти, които ускоряват изгарянето на калории. Най – често за стимулант се използва кофеин, но има и други по – леки съставки, които също дават енергия – yerba mate, guarana, tyrosine. Екстрактът от зелен чай също действа като стимулант, но освен това забързва метаболизма, което го прави особено ефективен и предпочитан.

Fat burner. Мнения:

fat-burnerПовечето жени, използвали fat burners за отслабване, споделят за бърз и траен ефект, особено в комбинация с Л-карнитин за жени. Продуктите са препоръчвани от жени, целящи отслабване след раждане, жени, които от години се борят с излишните килограми, хора, водещи заседнал начин на живот, както и жени в напреднала възраст, страдащи от бавен метаболизъм. Освен да увеличават енергията, фет бърнъри – те имат свойството да намаляват апетита, преобразуват мазнините в енергия, стимулират метаболизма.

Когато избирате правилния продукт за себе си е най – важно да си отговорите на въпроса: Какъв ефект търся? И разбира се да потърсите добавка на подходяща за вас, fat burner цена.

За да бъдете доволни от резултата е важно не само да откриете точния продукт и да го използвате по правилния начин, но и да имате реалистични очаквания. Здравословното отслабване е 0,5 – 1,5 кг. на седмица, благодарение на добавките може да увеличите до 2 кг., в противен случай ще губите и мускулна маса, а и рискувате бързо да си върнете свалените килограми, както и да загубите форма.

Л – карнитин  е основна съставка на много fat burners. Той спомага за по – бързо разграждане на мазнините и една от най – използваните добавки за отслабване в света. Други често срещани съставки на добрите fat burneri са: хром – контролира нивото на кръвна захар, подтиска апетита, най – вече към сладки храни; гугулстерони – забързват метаболизма; кофеин – освобождава мастните киселини и улесняват изхвърлянето им от организма;

Освен за отслабване качествения fat burner ще ви помогне да се сдобиете със стройна и стегната фигура и да се избавите от целулита, ще намали образуването на мазнини и ще ви гарантира красиво и здраво тяло.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *