Редувайте равните обувки с високи, дами!

Обувките с равни подметки са предпочитани пред тези с високите токове, тъй като те са много по-удобни за както за летните, така и за зимните дни.

През лятото краката се подуват от горещините, а през зимата вероятността да се подхлъзнем с тях на леда е много по-малка. Равните обувки са много по-подходящи за ежедневието. При продължително ходене краката не се изморяват така както с високите обувки.

Този сезон сандалите с равни подметки са изключително модерни. Извитите им ленти и каишки ги правят красиви и те стоят много елегантно на краката.

За съжаление, както всяко нещо така и обувките с равни подметки си имат своите недостатъци. Постоянното им носене могат да предизвикат болки в краката и гръбначния стълб. Причината за това, че след време тялото неусетно се отпуска, а човек започва да ходи по-мързеливо като все едно, че влачи краката си. Затова е най-добре различните видове обувки да се редуват.

Редувайте ниските обувки с високи. Ако ходенето на високи токове ви затруднява, можете да ги замените с платформи, които също са много красиви. Освен, че имат способността на удължават визуално силуета, с тях походката е елегантна. Също така за разлика от тънките високи токове, платформите на натоварват краката и са много удобни.

obuvki-04Можете да комбинирате платформи както с панталон, така и с рокля. В зависимост от модела, можете да носите обувки на платформа и на по-официални случаи. Най-подходящи са скритите платформи, които са доста елегантни обувки и стоят чудесно на по-официални тоалети.

Обувките с равни подметки и широки токове стимулират някои вътрешни органи в следствие от допира до земята на пръстите и петата. При обувките с платформи това е невъзможно.

Един от най-големия им недостатъкът им е, че могат да доведат до дюстабан, тъй като мускулите, поддържащи свода на стъпалото, се отпускат. Освен това те могат да причинят изкълчване и затова с тях трябва да се ходи по-внимателно.

Източник: http://stylezone.bg/

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *