Няколко доста добри идеи за детски рожден ден

Рожденият ден на детето ви наближава, а вие се чудите какво да правите по въпроса. Ето и някои идеи за детски рожден ден, които може да са ви от полза.

За всяко дете рожденият ден е най-специалният ден в годината, тъй като го чака с трепет и нетърпение. Затова трябва да се постараем събитието да е наистина специално и запомнящо се. Организирането на детски рожден ден, обаче, определено не спада сред най-лесните задачи. Трябва да се прояви креативност, да се вложи мисъл и време.

А в днешно време, когато дните излитат, от работа нямаме време за почти нищо, някои идеи за детски рожден ден няма да са излишни.

В зависимост от сезона и от възрастта на детето, може да се организират различен тип събития.

При топло време, един от вариантите е да изведете децата в парк, да купите храна, да се подготвите, да направите пикник, като изберете място близо до детска площадка, където да могат да си играят. Плюсовете са, че децата са на открито, дишат свеж въздух, но пък вие ще трябва да ги гледате и наблюдавате през цялото време, както и да се погрижите за храна, напитки и всичко останало.

Друг сходен вариант при хубаво време, но доста по-оригинален и атрактивен, ако децата ви са малко по-големи, е да им направите палатка – парти. Не означава непременно да е с приспиване, но ако имате помощници, може да създадете уникален спомен на децата си като отидете сред природата, повървите из планината, организирате им игри, след което да влязат в палатка.

Много е вълнуващо за децата и определено биха останали очаровани, ако не са много на брой, защото иначе ще бъде трудно да се контролират, тъй като със сигурност ще са превъзбудени. Храната също трябва да е подходяща – лесна за приготвяне, бърза и практична. Може да наредите възглавници в кръг и да разказвате приказки или интересни истории на децата или пък да пеете заедно любими песни. Отново, разбира се, зависи от възрастта на малчуганите ви.

Ако разполагате с къща с двор, може да разпънете палатка там, да поставите маса с вкусотии и напитки и да дадете старт на приключението. Такъв рожден ден определено ще бъде запомнен.

Алтернативен вариант е, ако децата са по-малки, да им спретнете домашно палатка парти вкъщи. Може да им дадете като задача да помогнат с изрисуването на нощно небе, осеяно със звезди, което да закачите на тавана, да опънете палатка, или дори одеяла в хола и да създадете необходимата обстановка за приключения. Децата със сигурност ще са доволни.

detski-rojden-denНо ако все пак не ви се занимава или нямате достатъчно време за организация, може да преминете към други опции. Може да се доверите на клубчета, като например Montecito Kids, които да организират перфектният детски рожден ден в София с игри и усмивки за всички.

Единственото, което трябва да направите е да кажете какви са интересите на детето ви, за да може да персонализират детския рожден ден и да го направят наистина специален, с украса, вкусни нещица и много забавление. Така вие големите, ще можете на спокойствие да хапнете и полеете детския рожден ден, докато усмихнати детски аниматори се занимават и забавляват децата ви.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *