Варна – частни кухни

Млечна кухня “Вип Бебе”
Варна
ул.”Страхил войвода” 40,
тел. 052/974 512
GSM 0897 947 360

Предлага разкошно меню, разнос по домовете, работи 7 дни, включително и в неделя

Детска Кухня „Лакомник” е първата частна специализирана детска кухня в град Варна. Нашата главна цел е да подобрим и улесним храненето на малките деца, на възраст от 8 месеца до 3 годинки. В ранна детска възраст, когато растежът и развитието са по-интензивни, правилното хранене е изключително важно. Съответните хранителни режими не само осигуряват нормално развитие на децата, но и ги предпазват от различни заболявания и затлъстяване.

Всеки ден екип от специалисти в областта на детскато хранене приготвя вкусни ястия за вашите деца. Чрез прецизен подбор на продуктите и суровините, от които се приготвя храната, ние се стремим да положим основите на здравия организъм. Винаги приготвена няколко часа преди да я получите, храната пристига пакетирана и доставена до дома ви точно за обяд, за да остава за Вас повече време за разходки и игри.

Нашата мисия е да бъдем детска кухня, осигуряваща пълноценна, здравословна храна за деца от 8 месеца до 3 годинки, доставена по най-удобния за клиентите ни начин.

Детска Кухня „Лакомник” има разрешение за работа издадено от РИОКОЗ – Варна. Ние изпълняваме програма HАCСР, която включва добри производствени практики за контрол и самоконтрол на храните и целия производствен процес, с цел преодоляване на всички рискове, свързани с безопасността на храните.

Повече информация – http://www.lakomnik.com/