АГ Пловдив

АГ клиника “Селена” – гр. Пловдив

СБАЛАГ “Селена” е най-голямата частна специализирана акушеро-гинекологична болница в Южна България. Разположена е върху 3100 кв. м. площ и е на 4 етажа. Изградени и оборудвани със свръхмодерна техника са родилно и гинекологично отделение, кабинети за прегледи и ин витро център. Режимът на работа е денонощен, с 24 часов дежурен екип.

1. IN VITRO център

Най- големия In vitro център в Южна България, разполагащ с най-съвременна техника и обучени специалисти, които ви помагат да се сбъднат мечтите ви! Всички методи и технологии от обширната област на ART!

2. ГИНЕКОЛОГИЯ

Отделението по Гинекология е разположено на втория етаж на болницата, разпростира се върху 680 кв.м. и разполага с 12 легла и операционен блок. Болничните стаи са изградени и оборудвани изцяло по Европейските стандарти с най-съвременни материали и технологии. На всяка пациентка е осигурена самостоятелна стая с комфортно и функционално болнично легло и самостоятелен санитарен възел. Операционният блок е оборудван с най-съвременна анестезиологична и оперативна апаратура и инструментариум, вкл. и последно поколение оперативен лапароскоп с широки възможности.
В отделението се извършват следните медицински дейности:
лечение на раковите и предраковите заболявания на женските гениталии;
диагностика и лечение на доброкачествените тумори на женската полова система;
диагностика на статичните заболявания на женските полови органи;
диагностика и оперативно лечение на стерилитет и др.

3. РОДИЛНО ОТДЕЛЕНИЕ

Родилно отделение е разположено на първия етаж на болницата, разпростира се върху 680 кв.м. и разполага с 12 легла, родилна зала и предзала, както и сектор по неонатология. Болничните стаи са изградени и оборудвани изцяло по Европейските стандарти с най-съвременни материали и технологии. На всяка пациентка е осигурена самостоятелна стая с комфортно и функционално болнично легло и самостоятелен санитарен възел. Родилна зала е оборудвана със съвременно и ергономично родилно легло, което спомага за снижаване на родовия травматизъм. Сектор Неонатология е снабден с кувьози от най-ново поколение.