Турция

Направете красива, ползотворна и зареждаща почивка с Инди Травел – професионалист в организирането

и реализирането на най-ползотворните екзотични почивки в страната и чужбина, спа почивки, приключенски и авантюристични за всеки човек и джоб.
Ако искате да посетите едно място, което да ви впечатли с динамиката и екзотиката си, тогава изберете почивките в чужбина. С букет от впечатляващи дестинации, Инди Травел ще ви накара да забравите стреса и напрежението, и да се потопите в един нов

Инди Травел ще ви заведе и в Тунис

свят, където единственото значение има следващото забавление, което ви очаква. Гърция, Турция, Тунис или Палма де Майорка, където и да изберете да идете, ще останете очаровани от организацията и изпълнението на професионалистите от Инди Травел, които ще направят всичко, за да се чувствате перфектно.

Посетете Турция с Инди Травел

Посетете исторически места в съседните Гърция и Турция, докоснете се до един минал, но оставил отпечатък период, оформил облика на двете ни южни съседки. Множеството места за отдих, плажове и атракции няма да ви оставят да скучаете и определено ще ви помогнат да занесете много впечатление у дома и запълните спомените си за студените, зимни дни. С помощта на Инди Травел ще видите неповторими кътчета и ще ги запечатате дигитално. Докоснете се до историята, до вековните традиции и до темперамента на южните народи, който ще „подправи” деня ви.

За тези, които искат да стигнат до по-отдалечени дестинации, интересни и красиви, Тунис е точното място. Държавата се намира в Северна Африка, и там ще ви посрещнат разкош, благополучие и чудесен излаз на Средиземно море. Освен за почивка, Тунис е чудесно място и за културен туризъм – той е древна държава, а на времето известният със своите постижения, учени и завоевания град-държава Картаген се е намирал на територията му. Може да разгледате и различни исторически и културни паметници от три древни епохи – атерийската, иберо – мавросийската и капсийската. Финикийците, известни с измислянето на парите, финикийските знаци, също са населявали региона през 12 в. пр. н. е. Преминала през много метаморфози, във владения на турци, араби, византийци, испанци, французи, днешната държава Тунис представлява едно сборище на различни култури от различни периоди със свидетелства паметници, а населението й е повече от разнородно, макар да е населявана предимно от араби. Определено обаче това е една невероятна дестинация за вашата почивка, и Инди Травел ви предлагат невероятната възможност да се възползвате от нея.

Екзотична почивка в Палма де Майорка с Инди Травел

За тези, които предпочитат предимно европейска почивка, Инди Травел предлага невероятно преживяване на Палма де Майорка – остров, автономна част от Балеарските острови, но все пак част от Испания. Слънчево и красиво място, зареждащо с позитивизъм, с усмихнати хора и незабравими забавления, кристално чиста вода и множество хотели с условия за семейства или пък двойки, търсещи спокойствие и наслада от почивката. Невероятно и неповторимо място за вашата екзотична почивка в чужбина, което ще запомните и ще искате колкото се може по-скоро отново да посетите. Насладете се на мързелуването с всичките си сетива, и заредете с енергия и тонус от слънчевите места и положителните хора.

Каквото и да изберете обаче, знайте, че всички почивки са специално подбрани и съобразени с клиентите на Инди Травел, проверени от туристическите агенти, чрез проучване сред настроенията на туристите. Всеки иска една невероятна почивка. И Инди Травел ще ви я даде, такава, каквато винаги сте мечтали да бъде.