емилия

Емилия стопила килограмите след раждането, но посещавайки редовно и своя кинезитерапевт

Как Емилия изваяла тялото си, след раждането й от Коко Динев?

По време на бременността, заченалата от Коко Динев фолк изпълнителка, качила доста килограми. Това тя си призна преди време – при гостуването й в предаването на Гала “На кафе”. Наложило й се да отслабне с 25 килограма, като по време на бременността разкри, че е била около 80 кг. Имала си няколко тайни, които й помогнали да извае сексапилна фигура, но все пак ги издаде пред Гала. Диетата, която използвала била следната:

Емилия

За закуска звездата минавала с 1 лъжица мед и една чаша фреш от портокал.

За обяд обичала да си похапва салата и то най-вече с домати чери, както и айсберг с ядки. Често пъти се отпускала, добавяйки по малко моцарела или  обезмаслено сирене.

За вечерята имала избор от няколко неща като си избирала само едното, разбира се – риба, пиле или пък суши.

Освен тази диета обаче, вече бившата на Коко Динев, използвала и друга методи за възстановяване на тялото – изпитала лечебното действие на кинезитерапията. Обичала да посещава своята кинезитерапевтка поне по 1-2 пъти седмично. По този начин й се подобрила еластичността на мускулите и сухожилията, движението на ставите и гръбначните сегменти.

Като цяло, кинезотерапията включва още гимнастика, фитнес, плуване, разходки сред природата. Именно така на човек му се подобрява обмяната на веществата и кръвообращението като ефекта при Емилия е видим. След раждането си от Коко Динев тя успя да извае сексапилно тяло, като постигна наистина светкавично отслабне за желаната стройна фигура.