Ако се занимавате с мода, или винаги сте с крак в модата, то трябва да надникнете върху цветовете на 2020 година.

Приятели, новата година е съвсем близо, а с това идват и нови тенденции в моден аспект.

Цвят – лава, или по-точно лавинообразен цвят.

Това  смело и огнено оранжево-червено не може да помогне, но може да изисква внимание. Това е сияйна смесица от пламтящо оранжево и наситено червено, две нюанси, които привличат погледите сами по себе си. От блестящото сияние на зашеметяващ залез до горящите жарави на ревяща камина, този жизнен оттенък не се страхува уверено да Ви открои сред тълпата.

На практика, този вълнуващ цвят лесно хваща окото – перфектен инструмент за компании, които искат незабавно да привлекат вниманието към своята марка. В културно отношение този нюанс представлява щастие, любов и добро здраве в азиатските страни – нещо, което трябва да имате предвид, когато общувате с тази публика.

И така, уважаеми читатели, за да сте в крак с модата, през новата година, без значение дали се касае за рокля, панталон, клин или пък яке, то огнено-оранжевото е добро решение за да сте модерни. Цветът носи топлина и помага за създаването на зашеметяваща визия. Можете да заложите на него ако искате да внесете свеж акцент в ежедневното си облекло.

Аква-мента – това е другият модерен цвят, който в настоящата статия Ви предлагаме да разгледате.

Вкоренен в искрящия си полускъпоценен произход и напомнящ луксозни брегове на брега на океана, този ярък оттенък предизвиква погледите по категорично спокоен начин. Aqua Menthe е  смесица от циан и мента – два цвята, които са индивидуално приятни за окото, но заедно придават още по-зашеметяващ нюанс. Той с удоволствие припомня летните ваканции и кристално чистите води на Бора Бора.

Готови ли сте да опитате нещо ново и смело? Защо не разнообразите гардероба си новата цветова тенденция. Светлият, но ведър тон е идеален за предаване на игрива, модерна и изходяща личност. Независимо дали се използва като акцент или като основен цвят, това е отличен избор за забавни и съвременни марки. Можете да се откроите сред хората, възползвайки се от облекло в тези нюанси.

Този цвят несъмнено е уникален сам по себе си, но изглежда прекрасно и с нюанси като пастелено розово, тюркоазено или бежово. Комбинацията от цветовете ще направи всеки тоалет по-атрактивен и запомнящ се.

Много модни експерти смятат, че това са два от цветовете, които ще приковат вниманието на модната индустрия. А дали това ще бъде факт, предстои да разберем след броени седмици.