Живеем във време, в което  все повече търсачки задават тон в развитието на Интернет. SEO мит, или реалност е?

Основна причина да смятаве това твърдение за вярно, е търсещата машина Google, която то много години диктурва с иновации и различни алгоритми начините на търсенето, спомага хората, търсещи ценна и полезна информация и прави така, че да помага за по-лесно ежедневие.

Случвало ни се е да чуваме твърдение в училище, което гласи: За какво да учат децата ни, нали има GOOGLE. Представяте ли си?

Тъй като огромно количество съдържание в Интернет вече не ви позволява да го навигирате сами, без да търсите. Търсачките са прости на пръв поглед, но това е само на пръв поглед. В края на краищата, визуализирането на по-предна позиция в търсещите машини води до изключително много дивиденти.

 

Точно това е основната задача на SEO специалисте, да направят сайтът Ви позициониран на по-предни позиции. Във връзка с това се появиха нови маркетингови направления, като: цифров – маркетинг и дори червен дигитален – маркетинг. И в това няма нищо изненадващо, защото Интернет в момента е една от най-големите платформи, предоставяща съдържание. Този факт не може да бъде пренебрегнат. И всяка компания, която счита себе си за конкурентоспособна и иска да се състезава, може и трябва да се популяризира в Интернет.

Много SEO фирми предлагат персонализирани пакети, подходящи за Вашите цели, изисквания и нужди, пакети, които могат да подобрят класирането на Вашият сайт, да подобрят представянето Ви онлайн.

Такава е и компанията VISEO LTD, която оперира на родния пазар от повече от 10 години.

Днес, когато сме изключително близо до 2020 година, трудно можем да си представим ежедневието, без да правим допитване до търсещите машини. Питаме за всичко, като се започне от това, как се пише дадена дума, за да я напишем правилно в дадед документ, и стигнем до, какво ще е времето в даденото населено място, към което пътуваме.

Естествено, това са само малки примери.

Обобщение. Често споделяме, че съдържанието, което генерирате, трябва да е качествено, надеждно, проверено. Търсещите, по дадени ключови думи, трябва да са удовлетворени от резултатите, които са открили за Вас, или от съдържанието, което сте предоставили. Трябва да сте изключително внимателни и вежливи, да се отнасяте към посетителите на Вашият сайт, като към партньори.

SEO не е мит, а реалност, тъй като включва в себе си редица параметри, подобряващи доверието на потребителите към Вашата компания, следователно води до много позитиви, като приходи, повишен рейтинг и др.