галена

Галена дава 700 лева заплата на бавачката на сина си

Успешната фолкаджийка Галена поверила малкия си син Стефан на грижите на детегледачка. Досега тя се оправяше с помощта на своята свекърва и роднини, които постоянно помагаха при гледането на сладкия бебок.

Но преди Великден Галенчето преосмислила навиците си и решила да наеме професионална детегледачка, която обича работата си. Младата изпълнителка признала пред свои колежки, че се е спазарила с дамата за 700 лева месечна заплата. В тази цена влизало и ежедневното приготване на храна по меню за малкия Стефчо. Певицата държала той да се храни здравословно, а не да се тъпче с полуфабрикати от магазина.

„Тя е истинска професионалистка. Препоръча ми я моя приятелка от квартала“, похвалила детегледачката си известната пайнерка.

Галена живее на семейни начала с милионерския наследник Галин, който има преуспяващ бизнес с вафли. Двамата помещават палат във Велико Търново, но в момента си строят друг в покрайнините на града. Новият сарай ще бъде хипер луксозен. Запознати доверяват, че само спалните ще са над 10 на брой. Освен това, в новата „скромна“ къща ще има басейн, фитнес зала, солариум и други глезотии. Голямата част от средствата са дадени от Галин.