галена
Галена взе бавачка на Стефан
Rate this post

Галена дава 700 лева заплата на бавачката на сина си

Успешната фолкаджийка Галена поверила малкия си син Стефан на грижите на детегледачка. Досега тя се оправяше с помощта на своята свекърва и роднини, които постоянно помагаха при гледането на сладкия бебок.

Но преди Великден Галенчето преосмислила навиците си и решила да наеме професионална детегледачка, която обича работата си. Младата изпълнителка признала пред свои колежки, че се е спазарила с дамата за 700 лева месечна заплата. В тази цена влизало и ежедневното приготване на храна по меню за малкия Стефчо. Певицата държала той да се храни здравословно, а не да се тъпче с полуфабрикати от магазина.

„Тя е истинска професионалистка. Препоръча ми я моя приятелка от квартала“, похвалила детегледачката си известната пайнерка.

Галена живее на семейни начала с милионерския наследник Галин, който има преуспяващ бизнес с вафли. Двамата помещават палат във Велико Търново, но в момента си строят друг в покрайнините на града. Новият сарай ще бъде хипер луксозен. Запознати доверяват, че само спалните ще са над 10 на брой. Освен това, в новата „скромна“ къща ще има басейн, фитнес зала, солариум и други глезотии. Голямата част от средствата са дадени от Галин.