konstantin i nadq

Коцето й плаща липосукцията

Комплексите на безизвестното до скоро Наде, станало популярно покрай съпруга си фолк певец, били на тема визия и то не случайно. Хубавото иначе 20- годишно момиче било потиснато от непрекъснатия контакт с тунингованите колежки на мъжа си. След раждането на малката Мариана съпругата на Константин си е втълпила, че е наложително да се подложи на липосукция. Намирала, че фигурата й е сериозно пострадала и е почти невъзможно по нормален начин да си възвърне предишния външен вид, а камо ли да се мери с „конкурентките” си от обкръжението на певеца. Според нея повечето фолк певици изглеждали като еротични модели, а себе си Надя намирала за доста обикновено момиче. Досега познатите й знаели, че тя никога не се била задълбочавала за визията си и си се харесвала в натуралния си вид. Пък и крехката й възраст е едно от предимствата, на които досега момичето се уповавало.

След като попаднала в средите на силиконките, Надя започнала да се терзае от съвършенствата си. Напоследък двете теми, на които слагала акцент в разговорите, били целулитът, стриите и излишните килограми от една страна и грижите за дъщеря й от друга.

Коцето бил готов да постъпи като истински рицар и да прояви не само разбиране, но и финансово да подкрепи половинката си в битката с килограмите. Това окрилило неимоверно Надя, която вече си била избрала и специалиста, който щял да й направи корекциите.