лора крумова

В името на своята кариера Лора Крумова пожертвала личния си живот и подписала договор с бТВ, че няма да забременява до края на 2011 година

Популярната телевизионна водеща Лора Крумова е твърдо решена да покорява нови върхове в своята кариера. Наскоро тя получи покана от бТВ за нов проект и в момента води предаването „Тази неделя“. Но когато подписвала договор с медията, тя разбрала, че специална клауза й забранява да забременява до края на 2011 година. Шефовете на Крумова били категорични, че ще отнесе сериозна глоба, в случай, че реши, че иска наследник в скоро време.

Затова бившата екранна половинка на Милен Цветков и Георги Коритаров била подложена на голям стрес и зарязала напълно личния си живот. Тя престанала да обръща достатъчно внимание на приятеля си Сотир, а за деца въобще не мислела, въпреки че е на 38 години. От сутрин до вечер журналистката се чудела кого да покани в своето предаване, за да има висок рейтинг.

Лора Крумова е поредният пример за това, че в последните години българките не искат деца, а кариера. За съжаление нашенките раждат на възраст 35+ и то само веднъж. Като причина почти всички дами изтъкват, че в мизерна България няма никакви условия за отглеждане на дете. Други пък са на мнение, че кариерата е много по-важна от това една жена да има наследници. Явно Крумова принадлежи към втората група.