жена на разкрасителни процедури за лице

Мечтаете си за холивудска красота? Не си мечтайте, а действайте!

Макар да сме свикнали да приемаме популярните личности като божества, чиято визия няма как да постигнем, не всичко е изгубено. На първо място трябва да помните, че зад актрисите от любимите ни филми стоят много скъпи процедури, операции и най-вече неуморни екипи от професионалисти, които ежедневно поддържат тяхната безупречна форма и красота. И също така не бива да забравяте, че красотата е субективно преди всичко понятие.

Ходете с гордо вдигната глава по улиците, защото вие сте красиви. Във всеки един момент.

Красота – как го правят известните

Все пак, ако много държите да се придържате към стандартите от червения килим, има как да го направите – с ето тези трикове, специално споделени ето тук: https://www.az-jenata.bg/a/10-moda/50836-buti-trikovete-na-izvestnite-lichnosti-koito-triabva-da-opitate/.

Двойната брадичка

Да, определено е сред най-неприятните неща във визията на един човек… Двойната брадичка със сигурност е голям проблем, който, ако имате, трябва да разрешите. Интересно е, а и радващо, че можете да се справите с нея без скъпи и болезнени хирургични интервенции. Решение например има сексапилната и знойна барбадоска певица Риана. Неотдавна тя пусна видео в интернет, споделяйки своите навици за гримиране и освежаване.

Оказа се, че след като е качила няколко килограма, изпълнителката на “Umbrella” се е научила как да контурира лицето си, така че то чисто визуално да изглежда по-слабо и подчертано. Тайната е, че тя слага малко количество от тъмния контуриращ продукт в зоната под брадичката, за да прикрие двойната си брадичка.

Бъдете внимателни, когато опитвате този трик и имайте предвид, че трябва да разнесете продукта добре в кожата. В противен случай може да останат видими линии, които да постигнат точно обратния ефект.

Погледа

Едва ли има нещо по-важно и въздействащо във визията на един човек от погледа. Особено ако той е наистина красив и дълбок. За жалост, с това динамично ежедневие и многото ангажименти, човек трудно може да изглежда в топ форма. Това важи най-вече за делничните дни, когато недоспиването и умората си личат още повече и са наистина „изписани“ върху лицето ни.

Е, какво можете да направите в този случай? Ами, доверете се на безценния съвет на бившия модел на Victoria’s Secret Кандис Суейнпоъл. Красавицата споделя, че обича да нанася светъл молив в телесен цвят по долната линия на окото, като по този начин успява да прикрие зачервявания и запазва естествената красота на очите, а също така оптически кара очите да изглеждат по-големи.

Освен това Кандис нанася блестящи сенки или хайлайтър във вътрешния ъгъл на окото, като по този начин допълнително просветлява зоната.

Аромат

За съжаление, любимите ни парфюми не винаги издържат по цял ден, колкото и да искаме да не спираме да ухаем перфектно. Доста е трудно да се открие аромат, който е едновременно издръжлив и ненатрапчив, но, както вече се досещате, и за тези неща си има тънкост.

Тази тънкост идва от очарователната червенокоска Джесика Частейн. Актрисата споделя, че всеки ден нанася парфюма си върху китките и зад ушите, или така наречените пулсови точки. Най-вече когато се подготвя за много специален повод, тя напръсква обилно количество парфюм върху малко памук и след това го оставя в сутиена си. Любопитно, нали?

Естествено, ефектът от този трик ще бъде още по-добър, когато използвате хубав марков дамски парфюм.

Надяваме се, че съветите ни са ви били полезни!

 

Източник: https://www.az-jenata.bg/a/10-moda/50836-buti-trikovete-na-izvestnite-lichnosti-koito-triabva-da-opitate/