Неотразима визия

Не е тайна, че сватбеният ден е много емоционален и вълнуващ за всяка една жена. Не само заради това, че ще облече мечтаната бяла рокля, но и защото официално ще каже “да” на любимия мъж. Разбира се, всяка сватба изисква дълги дни на подготовка – от ритуалната зала до ресторанта, всичко трябва да бъде добре организирано. Най-приятната част обаче си остава подготовката на булката. Дори и дамите, които не са прекалено суетни, също отделят внимание и усилия за начина, по който ще изглеждат. Това е напълно оправдано, тъй като на сватбения ден, всички погледи ще бъдат вперени във тях. Затова тази статия ще ви дадем няколко полезни съвета как да постигнете неотразима визия, ако и на вас ви предстои да минете под венчилото.

Изберете визия, подхождаща на събитието

Всяка двойка има различна идея в какъв стил ще бъде сватбеното тържество – някои предпочитат плажна сватба в тесен семеен кръг, други пищна и скъпа церемония, с множество гости. Това е вашият ден, така че организирайте го както сметнете за добре. Съветваме ви след като вече знаете основните детайли за сватбата, да съобразите цялостната си визия с нея. Например, ако церемонията ще бъде на плажа – по-добре е да заложите на небрежна и романтична визия, с лека и ефирна рокля, подходяща за топлото време.

Кажете “да” на сватбената рокля

Роклята определено е най-важната, така че отделете достатъчно време при избора й. Помислете какви кройки отиват на фигурата ви. Ако до сега не сте носили дълга официална рокля,  обиколете бутиците  и премерите различни модели, за да откриете перфектната за вас. В случай, че държите моделът да бъде уникален, обърнете се към услугите на дизайнер, който да създаде мечтаната рокля. Съветваме ви да заложите на красив класически модел, вместо на прекалено ексцентричен такъв. Все пак не забравяйте, че ще гледате сватбените си снимки и след 20 години, а класиката никога не остарява.

Небрежни къдрици или кок?

Прическата също е важна част от крайната визия, затова ви съветваме да се доверите на професионалист. От вас зависи дали ще предпочетете елегантен кок или пък небрежни къдрици. За да сте сигурни обаче как точно ще изглеждате в сватбения ден, то най-добре направете пробна прическа. Някои дами обичат експериментите и в последния момент решават да сменят цвета на косата си или да скъсят дължината й. Съветваме ви да не правите драстични промени в последните седмици преди сватбата, защото, ако не се харесате, няма да имате време за реакция.

Не прекалявайте с бижутата

Сребърни Бижута

Бижутата са абсолютно необходими, за да постигнете завършена и бляскава визия. Съветваме ви обаче да не прекалявате с тях. Ако заложите на големи обеци, то не претрупвайте визията с масивно колие. Много е важно да запазите баланса, за да изглеждате всичко на мястото си. Що се отнася до избора на метал, булките обикновено залагат на златни или на сребърни бижута. Ако не сте почитатели на златото или искате по-бюджетен вариант, то среброто също е чудесна опция. В онлайн магазина на Silver.bg ще откриете голямо разнообразие от сребърни бижута с гарантирано качество и красив дизайн. Повече информация за предлаганите модели вижте тук: https://silver.bg/ .

Гримът – подчертаващ естествената красота

Булчинският грим трябва да бъде нежен, подчертаващ естествената красота. Изберете цветове като бледо розово, прасковено или неутрални тонове, които могат да бъдат допълнени от лек металически блясък. Гримът трябва да издържи цял ден, затова е необходимо да се използват висококачествени и водоустойчиви продукти. Нашият съвет е да използвате услугите на професионален гримьор, който да се погрижи за неотразима ви визия. Също както с прическата, съветваме ви да направите пробен грим. Така ще сте спокойни, че вашият гримьор е напълно наясно как точно искате да изглеждате в сватбения ден.

Чанта и обувки

Чантата е необходим аксесоар, който може да добави акцент към визията ви. Изберете модел, който се съчетава  добре с булчинската рокля. Съветваме ви да заложите на  малка компактна чанта, в която се побира само най-необходимото.

Обувките, които ще носите, трябва да а не само красиви, но и удобни. Все пак голяма част от деня ще прекарате на крак. Уверете се, че ще може да издържите, с обувките, които сте избрали. Добре идея е да си вземете допълнителен чифт по-ниски сандали, които да обуете, когато тържеството е вече в разгара си.

 Това бяха нашите полезни съвети, с които да постигнете неотразима сватбена визия. Усмихвайте се и не  позволявайте на малките непланирани изненади да развалят този прекрасен ден!