Мъжественост и стил  в  парфюмите на Dior

От много години световно известната модна къща Dior е надраснала себе си в  създаването на мода за  елегантни жени.  Към марката принадлежат също  мъжки модни и козметични серии, както и парфюми за мъже. Класическия аромат  Fahrenheit  за мъже е създаден  през 1988 г. от двамата парфюмериста Maurice Roger и Jean-Louis Sieuzac  и е  един от най-продаваните аромати на Dior. Базовата нотка е с много характерен , мъжествен,  с топъл ориенталски аромат на ветивер и пачули, и миризма на кожа. Елегантната бутилка напомня на залез след лятото, пълна с топлина и приключение.

Dior Sauvage последния екземпляр на Dior парфюми се отличи като тотален хит на пазара. Той впечатлява със своята свежa , балансирана,  и особена висококачествена композиция – аромат, който излъчва грация и елегантност.

Johnny Depp за Dior Sauvage

Актьорът Джони Деп се вписва перфектно с кампанията за новия парфюм на  Dior- Dior Sauvage. Директор Жан-Батист Mondino засне случайни рок телевизионна реклама за Dior Sauvage с холивудски актьор в един труден, пустинен пейзаж, като че е доминиран от лазурно небе. По-специално, свободата  и приключенията  са основните компоненти на тази кампания. Dior Sauvage е груб и класен, но също така предлага радикална свежест, която действа почти като свръхдоза.

Изключително богато разнообразие на парфюми на тази марка можете да откриете на сайта на Parfium.bg. Имате възможността да избирате  от последните маркови парфюми Dior, както и да закупувате тестери, чрез което си действие да спестите от любимия парфюм.

Истината е, че все повече дами подаряват на мъжете и приятелите си парфюми с марката Dior. Мъжките парфюми са тотален хит, както сред младежите, така и сред мъжете на по-зряла възраст.

В настоящата статия Ви бяха представени предложения за добър парфюм. Вие избирате какво да закупите за Вас, или пък за подарък, а традиционните маркови парфюми остават класика в жанра и Ви препоръчаме, ако нямате други идеи, да „стреляте“ смело.

Ако се доверите на парфюм с марката Dior, то Ви гарантираме, че ще бъдете актуални и ще радвате хората около Вас с неповторим аромат.  В случай че се колебаете на кой модел парфюм да се спрете, можете да се консултирате със специалист, или да посетите най-близкия магазин за парфюми и да направите тест на няколко аромата. Друга добра идея е да потърсите онлайн най-продаваните парфюми на дадената марка и по това да се ориентирате. Подобна стъпка никога не лъже, тъй като масовия потребител търси доказано доброто качество.