жена държи червено червило и огледалце

Първите срещи са винаги вълнуващи, най-вече защото от тях зависи дали ще има следващи. Освен това, дигиталната ера крие и други проблеми. Ако до сега само сте си писали онлайн, дори не може да сте сигурни, дали човекът, с когото ще излезете, е същият като от профилната си снимка. По всяка вероятност това допълнително усилва желанието за среща. И докато повечето мъже просто се стараят да ухаят добре, да облекат прилични дрехи и в краен случай да оправят прическата си, то жените следват цял таен ритуал. Днес ще си позволим да Ви издадем тайните неща, които жените правят преди първа среща. Ето кои са те:  

  1.Правят задълбочено проучване 

Повечето мъже дори не го осъзнават, но те са били подложени на задълбочено проучване, преди изобщо жената да реши дали ще излезе с тях. Много от дамите ще се доберат до всеки възможен източник на информация. Профилите в социалните мрежи  са първите места, където те ще погледнат. Ще прочетат постовете Ви, за да преценят дали сте забавни, ще обърнат внимание на правописа и граматиката Ви, ще разгледат как се обличате. Може Ви се струва повърхностно и пресилено, но в информационната ера, в която живеем, хората проверяват ревюта преди да седнат в ресторант. Тогава защо да не проучат и потенциалната си половинка?  

   2.Проверяват дали са един за друг 

Всичко, което ще разберат за мъжа, не е с цел просто да са информирани. За жената е от изключително значение да прецени дали са създадени един за друг, или тази среща ще е просто загуба на време. Някои дами стигат до там, че да проверят дали зодиите вещаят хармонична връзка и брак. Последното е малко странно, но пък ако открият съответствие – любим филм, книга или сходно чувство за хумор, това може да е добър знак.  

  3.Търсят съвет от приятелките си  

Още едно от представителките на нежния пол непременно ще направят, е да обсъдят ситуацията с приятелките си. Те ще им разкрият всички притеснения, които може да имат относно мъжа. По всяка вероятност ще тълкуват дума по дума всичко, което той е написал в чата, за да разберат дали има сериозни намерения. Приятелките от своя страна отново ще направят подробен анализ на потенциалния избраник, за да открият някое слабо място, което може би е пропуснато.  

  4.Планират облеклото си предварително  

По всяка вероятност мъжете са наясно, че красавицата, с която имат среща, е отделила време за външния си вид. Но те просто не подозират колко много часове момичетата прекарват в подготовка. Всичко започва няколко дни преди уговорената среща, с избора на тоалет. Той не трябва да е прекалено предизвикателен, но в никакъв случай не бива да бъде скучен. Всичко трябва да се съчетава добре, затова изборът на  правилна комбинация от дрехи отнема време и дълги консултации с приятелки. Целта на жените е да изглеждат зашеметяващо, но да не си личи, че са отделили часове в подготовка.  

  5.Пробват различни грим визии 

В любовта и на война, всички средства са позволени. Така че немалка част от дамите решават да подчертаят естествената си красота с малко грим. За целта, тук отново всяка стъпка е внимателно обмисленa и няма нищо излишно. Цветът на червилото обикновено е по-неутрален, за да бъде подходящ за целувки. Гримът на очите е подчертаващ, но същевременно дискретен, а леките несъвършенства по кожата – прикрити. Макар че мъжете обикновено са на мнение, че гримът е измама, нека не забравяме, че не е много по-различен от това да облечете хубави дрехи, или да се погрижите за прическата си.  

  6.Пристигат по-рано за среща 

В класическият случай, жените винаги закъсняват за среща. Това е нещо като неписано правило. Причината за това е, че не искат да изглеждат сякаш се вълнуват прекалено много и хранят надежди, че този пък са открили подходящата половинка. Затова обикновено винаги пристигат по-рано, но отиват в близкото кафе или влизат в някой магазин по пътя, за да убият време.  

Това са някои от тайните неща, които повечето жени правят преди първа среща. А какви са вашите?