валери божинов

Фолк певицата  Алисия се е запитвала какво да прави с детето си и дали да го изпрати в детска градина, или да го остави вкъщи

Алисия Валери сама избира как да отглежда детето си, Божинов нехае с Николета

Валери-младши вече навърши 3-годишна възраст като това е периодът, в който родителите правят своя избор за децата.

Най-доброто решение за повечето семейства е именно детската градина, тъй като майката трябва да започва отново работа. Ето защо прекалено заетите родители оставят грижата на мъничето си именно тук.

Алисия също е обмисляла сериозно този въпрос, още повече, откакто бе изоставена от Божинов заради Николета Лозанова.

Сега майката трябва едновременно да работи и да гледа детето си сама, тъй като то се вижда с баща си единствено по Skype.

Освен това малчуганът се нуждае от среда, в която да общува с други деца на неговите годинки. Детската градина е точно такова място. Там детето изгражда първите си социални контакти и се научава да общува с връстниците си. Това, наред с възможността за работа, са едни от основните преимущества на градината.

Същевременно обаче има и своите недостатъци – детето по-често се разболява, заради прихваната зараза от други деца, които са били болни.

Затова, ако мъничето има нужната социална среда – събира се и си играе с други дечица – то по-добре е да си остане вкъщи. Вторият вариант важи с все сила, ако семейството е по-заможно и може да си позволи добра детегледачка или пък, каквото е практиката – дребосъчето се гледа от бабите и дядовците.

При условие, че Алисия е сравнително богата майка, то по всяка вероятност е заложила Валери-младши да остане вкъщи. Избрала е професионалисти да гледат детето й от Божинов.