ограда

 

Разбира се, инвестицията, която правите в оградата, е голяма и, естествено, също ще добави стойност към вашия имот. Когато изберете правилната фирма за огради и сте одобрени за проекта за инсталация на ограда, ще получите най-добрата ограда за парите си. Ето качествата на добрата фирма за монтаж а огради:

 1. Служител на компанията следва да направи лично посещение на място, на което да обясните желанията ви.

  Добрата и надеждна компания за огради, която се управлява професионално, винаги ще е готова да посети имота ви, да го провери и да ви даде безплатно писмено предложение за проекта. Никога не се споразумявайте с компания, която не изпраща служители от персонала да разгледат имота и да дадат писмена оценка. Консултантът, назначен да посещават дома ви, е първият, който опознавате във връзка с фирмата. Уверете се, че служителите на компанията са внимателни и бързи, както и че разбират добре вашите изисквания и предпочитания.

 2. Сравнете предложението на фирмата с оферти на други фирми.

  Предложението и цените, дадени от фирмата за огради, следва да изглеждат професионално. Офертата за работа е добре да обхваща всички аспекти на проекта, включително вида на оградата, който ще бъде инсталиран, портите, използваните материали и други подробности, от които може да се нуждаете. Пазете се от компании, които предлагат услугите си на значително по-малка цена, в сравнение с останалите цени, които сте получили. По всяка вероятност такава фирма ще ви изненада по-нататък с някои скрити такси или лошо качество на оградата, която може да не трае дълго.

 3. Разгледайте портфолиото на фирмата.

  Поинтересувайте се за предишните проекти, извършени от компанията. Това ще ви даде първоначална информация, на база на която да направите преценка за способностите на компанията и дали може да й имате доверие. Също така, е полезно да разберете каква може да бъде действителния резултат, който можете да очаквате от дадения проект. Затова трябва да поискате от компанията да ви предостави портфолио от проекти, състоящо се от снимки на извършените от тях услуги. Възможно е да се свържете с предишни техни клиенти или поне да прочетете за тях отзиви във форумите в Интернет от хора, които са използвали услугите им.

 4. Информирайте се какъв опит има компанията в областта на монтирането на огради.

  За да даде качествени изходни данни, е от съществено значение фирмата, с която работите, да има добър опит в това поприще. Не е нужно да се притеснявате, ако компанията е нова в бранша. Ако директорите на компанията имат предходен опит в тази област, това може да се вземе предвид. Също така е важно да проверите дали компанията е наела опитни професионалисти, които са приятни и любезни.

 5. Поинтересувайте се за гаранции и застраховка.

  Попитайте дали фирмата, с която работите, може да даде гаранции за извършената работа. Когато става въпрос за дефекти на материалите или склонността им да се деформират под атмосферни или физичски фактори, една добра компания за огради следва да ви даде някакви гаранции. Също така, те трябва да могат да ви предоставят гаранция за собствената си изработка и монтаж. Изпълнителите, работещи по вашия проект, трябва да имат осигуровки за обезщетение на работниците и застраховки за лична отговорност.

Източник: https://voinishki.com