zodiac signs

Никой не иска да бъде приятелят или роднината, който дава едни и същи подаръци всяка година на всички. Не, че не е добре да напишете картичка с лично послание за всеки или да направиш еднакви малки подаръчета, но те трябва да са по-скоро допълнение отколкото основен подарък. Понякога зодията може да помогне да подберете перфектния подарък. А ако вече сте избрали такъв, да изберете допълнение към него. Ако не мислите, че можете да изберете перфектните златни обеци или златна гривна и при всяко положение ще сбъркате, не се отчайвате, със сигурност ще успеем да ви помогнем. Най-малкото, че когато човек е достатъчно мотивиран да направи перфектния подарък, колкото и лошо да са подредени планетите, той успява.

Подарък за зодия овен.

Овните мразят да бъдат наричани бебетата на зодиака, но тайничко се надяват другите да ги приемат за най-младите и най-енергичните. Когато избирате подарък за зодия овен, подберете нещо, което привлича много внимание, примерно сребърна гривна от Somaha.net с цирконий, би станал страхотен подарък за жена Овен.

Подарък за зодия телец.

Далеч по-уравновесени и традиционни са телците. Те са по-скоро визуални същества и обожават да се наслаждават на красиви гледки. В същото време пестеливостта им ги държи далеч от натруфените неща, заради това ще нацелите невероятен подарък, ако им поднесете някой чифт обеци златни или сребърни с по един голям камък. Не подбирайте модел с много камъни, защото може и да им се сторят прекалени. Друг много добър подарък за телците е нещо функционално, като бутилка за вода, примерно. Ако намерите такава брандирана на любимият им отбор или пък с красиви цветя също е избор.

За зодия близнаци.

Непостоянни и променливи в настроенията си, те се нуждаят от нещо, което лесно се променя и могат да го нагласят според себе си. Каквото и да им вземете, убедете се, че от него се получават поне 2 неща. Добър подарък за зодия близнаци е сребърна или златна гривна на която могат да се закачат различни висулки. Естествено, вие трябва да сложите поне една две висулки, за да им дадете първоначалната идея, как се случват нещата. От там нататък, ви обещаваме, че следващия път, когато се видите, тази гривна ще е отрупана с още поне 10-тина висулки и всяка от тях ще има своя собствена история.

Подарък за зодия рак.

Чувствителни и сантиментални, усещащи всеки повей на вятъра, раците умират за прочувствени подаръци. Можете да докоснете дълбоко рак, ако му поднесете някоя ароматна свещ или хубава книга.

За зодия лъв.

Царете на джунглата и на зодиака, обожават да събират внимание. Подбирайки подарък за лъв, задължително трябва да сте сигурни, че ще е най-големият възможен и най-скъпият. Ако избирате бижу, съобразете някой дебел синджир. Може и да няма камъни по него, но златната или сребърна плетеница трябва задължително да е дебела.

За дева.

Изискан подарък. Тук с друго няма как да минете. Изискаността е на първо място. Искате да изберете пръстен за зодия Дева – доверете се на традицията и изберете изчистен дизайн с голям камък отгоре.

Подарък за зодия везни.

Везните нямат много време от прехвърляне от купон на купон затова можете да им подарите комплект за шотове. Много ще му се зарадват. Ако случайно везната, която познавате обича да си стои повече вкъщи, не се случва много често да попаднете на такава везна, тогава изберете мека възглавничка, която да им служи удобно и вярно.

За скорпион.

Скорпионите са опасни и това на всички им е ясно. Мнителността им може съвсем лесно да се превърне в романтичност и гушкателност, стига да бъде предизвикана. Подаръкът за зодия скорпион трябва да е точно такъв, да предизвиква емоция. Подарете им рамка за снимка с красив обков и сложете вътре ваш ценен спомен. Друг много добър подарък е дневник в който да си записват всеки път, когато искат да ужилят някого.

Подарък за зодия стрелец.

Те са страшно атлетични или поне винаги се опитват да бъдат. Обичат приключенията и планирането и поради тази причина и забравят много често да си набавят основните неща за тях самите. Купете на стрелец шапка и той ще ви бъде благодарен дълго време.

Подарък за козирог.

Практични откъде и да ги погледнете. За тях няма по-ценен подарък от този, който ще трае вечно, добре дори да не е вечно, то поне няколко години. Домушари по планета, можете спокойно да им вземете нещо за кухнята. Така хем ще им е полезно, хем ще трае дълго време, хем и може да го използват за да ви наготвят нещо. Примерно комплект ножове или пък красива дървена гравирана дъска за рязане.

За водолей.

Вземете им нещо артистично. Те са артистични по-природа макар и да не обичат да парадират с това си качество. Бъдете обаче сигурни, че ако ще избирате произведение на изкуството, водолеят трябва преди това да знае кой е творецът, в противен случай ще му нараните достойнството, че не знае всичко.

Подарък за риби.

Подсигурете подарък, който да им напомни за тяхната мистична страна. Рибите обожават да са прави и много често обръщат внимание на спиритуални знаци. Ако им избирате бижу, то трябва задължително да е с камъните от тяхната зодия. Така хем ще се зарадват, че сте отделили време да им търсите подарък, хем че е било ползотворно.