синя луна

„Синята Луна” превръща жените в същества със супер-сили, раждат се повече бебета и овулацията пощурява

„Синя луна” ще ни се усмихне от небето утре вечер!

Редкият феномен – второ пълнолуние за месеца, е не само прекрасна гледка за романтиците. Явлението се очаква с тих ужас от представителите на силния пол, защото запознати се кълнат, че жените тотално полудяват.

Всъщност опасенията им не са съвсем неоснователни, защото дори медицински лица разказват за странни съвпадения с процесите на женското тяло и фазите на луната.

Синята Луна кани щъркела по-често на гости

Въпреки, че не е документирано от науката, гинеколозите разказват, че при пълнолуние щъркелът навестява родилните домове значително повече. Дори съществува теория, че луната има влияние върху бременността, така както върху менструацията и овулацията в лунарния цикъл от 28 дни.

Други лекари са на мнение, че датата на предстоящото раждане се изменя на същия принцип, по който се осъществяват приливите в океаните. Понеже човешкото тяло е 80% вода, лесно е да се направи връзката, че пълнолунието отключва процеса на раждане.

Утре вечер кръглата месечина ще се появи за втори път през август. В някои случаи на двойно появяване на пълнолуние, небесното тяло наистина има син оттенък.

Утре фаталистите да стоят на страна от поклонниците на Майката Луна, защото жените добиват свръх сетивност и разполагат с нещо като супер-сили. „Вещиците” не са имали тази възможност от март 2010 г. Не заспивайте, защото следващата среща със „Синята Луна” ще се осъществи чак през юли 2015 г.