Адвокати по застрахователно право

При ПТП в София и страната и нужда от правна консултация задължително ползвайте адвокат по застрахователно право.

Застрахователното право е сложна материя и едва когато се сблъскаме с подобни процедури попадаме в неведение, как да действаме за да си получим обезщетението, което ни се полага. Не са малко хората, които нямат представа, че могат да ползват адвокат по застрахователно право, който действително да им помогне и защити интереса им. Оказва се, че в столицата пътните инциденти са често срещани. Като пострадало от пътен инцидент лице имате право на обезщетение, което застрахователя на виновната страна следва да ви изплати.

Има обаче редица обстоятелства и вратички, които застрахователните компании ползват само и само да намалят размера на дължимото обезщетение. Ето ви основателна причина да потърсите опитен и добре познаващ материята адвокат застрахователно право София, който умело да брани вашите претенции. Повече за услугите на такава правна кантора, специализирана в делата по застрахователно право може да прочетете тук: https://ies.bg/

Ролята на адвоката по застрахователно право е да събере всякакви нужни доказателства, които да установят вина на лицето причинило инцидента. По време на досъдебното производство е възможно с оглед на неизплащане на обезщетение застрахователя да изложи други обстоятелства и факти, при които може да се окаже, че от невинен се превръщате във виновна страна. Именно тук е ролята на вашия адвокат по застрахователно право – напълно законно да използва доказателства, факти, извършване на процесуални действия и дори възсатоновки на инцидента, който да докаже, че ощетената страна сте именно вие.

Всяко лице, което е участник в пътния инцидент, претърпяло е материални щети, постъпва в болница, търпи редица операции и загубва трудоспособност има право на обезщетение. В случай на смърт се присъжда обезщетение на роднини, с които починалия е имал близки отношения – родители, съпруг/съпруга, деца, а в някой случаи това могат да бъдат брат или сестра.

Ролята на адвоката по застрахователно право от София, където е причинен инцидента може да бъде нает, за да ви представлява в делото със застрахователя, за получаването на максимален размер обезщетение за причинени материални и морални щети.

Пожелаваме ви приятно и безаварийно шофиране и придвижване по пътищата на България, както като пешеходец, така и като водач на МПС. Дано никога не се налага да си търсите правата и обезщетенията при пътен инцидент, но ако се наложи имайте предвид горепосочената информация.