Да изберете правилен подарък за предстоящите новогодишни празници, не е никак лесна задача.  Много често, тъй като липсват предложения и идеи, се налага да се прибягва към традиционния метод – с пари. Позната картинка, нали?

Е да, но децата искат подарък, който да е донесен от Дядо Коледа. Именно и благодарение на подаръците, дечицата разбират, че са слушали през годината и това ги мотивира да бъдат послушни и през идната, предстояща 2020 година.

Затова, нашият съвет е, да не се колебаете, а да изберете подаръкът, пред парите. Е, има и оптимална формула, а тя е – подарък + парички, но не каквито и да е, а шоколадови пари …

Няма как да не признаем, че живеем във времена, в които комерсът на тема Коледа е огромен, но въпреки всичко трябва да бъдем по-добри и да правим подаръци.

Хубаво е да припомним и детските си години, да събудим детското у нас, тъй като го носим в себе си. Всеки го носи.

Да, чудесно е да сме деца. Възрастните вече не пишат писма до приказния Дядо Коледа, те сами купуват подаръци или питат децата  предварително какво биха искали да получат. И ако вече сте възрастен, но искате изненада, защото Нова година е приказка, то ви съветваме никога да не казвате, че Вие сте закупили подаръците. Също така никога не питайте какво иска детето Ви, за да не се усъмни.

Новата година е съвсем близо, месец декември е месецът на чудесата, предстоят ни вълшебни дни, с много положителни емоции.

Какъв подарък да изберете за Коледа и Нова година?

Подаръкът трябва да е свързан с нещо задължително много приятно, нежно, сладко, добро.

Кой подарък е успешен  и добър? Това, естествено е подаръкът, подбран с много внимание, положителни емоции, подарък, който ще влезне в употреба и ще радва детето дълго време.

Да, подаръците са различни … Големи и малки, смешни и сериозни, скъпи и достъпни, полезни и не много, осезаеми и нематериални. Но основното не е това, какъв точно ще е подаръкът,  а основното е, да подготвите подаръци!

И знайте нещо много важно, няма значение дали е скъпа джаджа, аксесоар, игрова конзола, или нещо малко, каквито са малките ключодържатели, например, важно е да правите подаръци! На близки и познати, на колеги, на партньори, на роднини, на всички!

Обобщение: От днес, поне 30 дни пред очите Ви ще изкачат всякакви реклами, промо съобщения, безумни, и понякога читави оферти, но нашият съвет е да избирате подаръците на живо, посещавайки коледни базари, молове и магазини, отделяйки повече време в мисли за детето или човекът, когото желаете да изненадате.